Online behandelen

Een nieuwe dag met weer nieuwe ontwikkelingen. Online behandelen!

Ook van onze kant weer even update. Zolang collegas niet ziek zijn en ziekte/kwetsbare patiënten thuis blijven gaan gewoon door met individuele behandelingen! Zoals Rutte gister aan gaf moeten we hier met zijn allen door heen en zullen steeds meer mensen ziek worden. Het is natuurlijk op de praktijk aanzienlijk rustiger dan voorheen. Maar zo lang wij de gezondheid van de kwetsbare medemens niet in gevaar brengen, helpen wij graag ieder ander met klachten aan het bewegingsapparaat.

Voor diegene die toch graag door behandeld wil worden maar niet fysiek op de praktijk kan zijn hebben wij de afgelopen dagen gewerkt aan het opzetten van online begeleiding. Momenteel is er éen therapeut Level 2 gecertificeerd om met deze app te werken. Dit betekent dat we momenteel zo ver zijn dat we onze oefenschemas via de PhysiApp opsturen, bijwerken en hierover ook met de patienten kunnen chatten. Een volgende stap hierin is dat we behandelingen laten plaatsvinden via videogesprekken. Deze behandelingen zijn de normale 30 minuten lang, waarin u uw klachten en voortgang met de therapeut bespreekt, u uitvoering van oefeningen kunt laten zien en de therapeut nieuwe oefeningen kan uitleggen en voor doen.

Mocht u interesse hebben in deze online behandeling, neem dan contact met ons op. Wij gaan proberen ook uw bewegingsapparaat toch zo lang mogelijk klachtenvrij te houden!

Kijk voor meer info even op www.physiapp.nl!