Medische fitness

In groepsverband trainen met een persoonlijke begeleiding. Dat is wat De Merk mogelijk maakt in haar moderne en ruim ingerichte oefenzaal. Sporten & bewegen onder begeleiding met gezelligheid en plezier! Dat is wat De Merk aanbiedt. Moderne apparatuur, kleedruimtes met douchegelegenheid, passende begeleiding voor jong en oud, door enthousiasme en ervaring.

Medische fitness onderscheidt zich van fitness in de sportschool. In de sportschool is er gelegenheid om te sporten en te fitnessen. Bij de Merk wordt u daarnaast begeleid door een expert in bewegen, die u kan coachen op wat voor u belangrijk, haalbaar en verstandig is.
Medische fitness is duurder dan fitness in de sportschool. De prijzen zijn evenwel aantrekkelijk en marktconform. Wanneer u zelf de kosten draagt krijgt u voor 102,50 Euro een knipkaart van 12 keer. Bij een medische indicatie en een passende verzekering bestaat de mogelijkheid dat uw zorgverzekeraar (een deel van) de kosten draagt. Deze mogelijkheden bespreken we graag met u.

In de winterperiode biedt De Merk (medische) fitness aan onder fysiotherapeutische begeleiding op verschillende dagen in de week. In de zomer zijn er ook mogelijkheden, zij het beperkter omdat de ervaring leert dat vele mensen zich dan ook in de buitenlucht passend vermaken.

Maak een afspraak