Fysio De Merk

Omdat bewegen jou verder helpt

Fysiotherapiepraktijk de Merk is gevestigd aan de Merk 8 in het centrum van Joure. U kunt bij ons terecht voor fysiotherapeutische behandeling voor klachten aan spieren of gewrichten, neurologische of oncologische aandoeningen en hart of longaandoeningen.

Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven professionals. Bij de begeleiding zal rekening gehouden worden met uw hulpvraag, uw mogelijkheden en uw eerdere ervaringen. Gezamenlijk zult u uw naar aanleiding van de hulpvraag het behandelplan opstellen om zo snel mogelijk weer beter te kunnen functioneren.

Fysiotherapie de Merk

De Merk 8
8501 AN Joure
E-mail: info@fysiodemerk.nl
Telefoon: 0513 41 3337

Openingstijden

Maandag 8:00 tot 21:00
Dinsdag 8:00 tot 19:00
Woensdag 8:00 tot 21:00
Donderdag 8:00 tot 18:00
Vrijdag 8:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 14:00 (bij behoefte)

Zorgaanbod bij de Fysiotherapiepraktijk de Merk

Fysiotherapie wordt gegeven aan mensen in de leeftijd groep van 0 tot 99 jaar. De aandoeningen variëren van voorkeursligging bij baby’s, sportblessures tot problemen van het bewegingsapparaat op oudere leeftijd. Ons vakgebied is door de jaren veel groter geworden. Om iedere persoon passende therapie te kunnen bieden heeft iedere fysiotherapeut zijn eigen specialisatie en of aandachtsgebied.

Zo kan iedere therapeut zich meer verdiepen in die specifieke problematiek rond de aandoeningen. Hierdoor is onze werkwijze patiënt specifiek en doelgericht. Een behandeling kan individueel zijn maar kan ook in groepsverband gegeven worden. Samenwerking met de huisarts, specialisten en andere zorgprofessionals zorgt ervoor dat de lijnen binnen de zorg kort zijn waardoor de patiënt adequater begeleid kan worden.

Geschiedenis

Fysiotherapiepraktijk De Merk is als praktijk al jaren werkzaam binnen Joure en omgeving. Eerder waren de therapeuten van De Merk werkzaam in De Vlijt aan de Koningin Julianalaan. In januari 2010 is het team naar het pand naast de Rabobank aan de Merk verhuisd. Dit pand ligt in het centrum van Joure en is gemakkelijk bereikbaar.