Hallo, mijn naam is Elske Bergsma – de Groot

Ik ben fysiotherapeut sinds ik in 1985 mijn diploma haalde aan de Academie van Fysiotherapie in Leeuwarden. Sinds 1985 ben ik ook werkzaam in Joure, eerst bij onze voorlopen De Vlijt en nu nog steeds bij Fysio de Merk.
Sinds 2014 ben ik tevens de praktijkhouder.

In de jaren heb ik een aantal specialisaties behaald, waarbij dit de belangrijkste zijn: Psychosomatisch fysiotherapeut, claudicatio intermittens, leefstijlcoach, mindfulness fysiotherapeut.

Ik oefen mijn werk al die jaren met veel plezier uit. Het geeft mij heel veel voldoening wanneer ik samen met de patiënt kan werken aan herstel van de klachten maar daarbij ook samen zoeken naar de oorzaak van de pijn en beperking. Het in balans zijn van lichamelijke fitheid en geestelijke rust maakt dat vele lichamelijke problemen veel lichter zijn. Wanneer ik op deze manier samen met de patiënt toekomstige problemen kan voorkomen is mijn missie geslaagd.

Naast mijn werk als fysiotherapeut in mijn woonplaats Joure, wandel ik en loop ik graag hard. Verder ben ik veel in de weer met bloemen, zowel binnen als buiten en lees ik graag een boek.

Ik ben ingeschreven in het BIG-register onder nummer: 110153595